Aktuális információk / Fűtőanyag támogatás

Fűtőanyag támogatásTájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Kormány 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozata alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek.

A támogatást a gázszolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások igényelhetik.

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

A támogatás igényelhető formái: tűzifa, szén, propán-bután palackos gáz, propán-bután tartályos gáz, fűtőolaj, pellett/brikett (a megfelelő formát az igénylőlapon aláhúzással kell kiválasztani).

A támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

Háztartásonként egy igénylőlap nyújtható be. (háztartás: egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége)

Az igénybejelentés benyújtásának módja: az Önkormányzati Hivatalban (9754 Pecöl, Széchenyi u. 11.) igényelhető, illetve a https://pecol.hu/hu/aktualis-informaciok/futoanyag-tamogatas/ weboldalon elérhető igénybejelentő lapon.

Az igénybejelentés benyújtási határideje: 2018. október 15.

A támogatás jogosultságának ellenőrzését a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság végzi további adatgyűjtés, illetve helyszíni vizsgálat formájában.

Az igényelt fűtőanyag a kiadott igazolás alapján az önkormányzat által kiválasztott vállalkozástól vehető át.

Pecöl, 2018. augusztus 23.

 

 Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Pecöl Község Önkormányzata - Magyar